Langt fra sikkert at vi hadde trekant

Ettersom dette er nest siste bloggpost kan jeg avslutte med litt humor. Jeg vet ikke om vi tjukkaser har bedre eller dårligere sexliv enn andre, men noen av oss har uforglemmelige historier på grunn av kroppens størrelse. 

Vi var på ferie, og på ferie drikker jeg mye alkohol. Jeg drikker veldig, veldig, veldig mye. Jeg er gjerne med på utflukter og sånt, så fremst andre ordner alt for meg; altså fra å få meg opp om morgenen til billetter og transport. Må jeg ordne ting selv, går jeg heller i en bar.  

Om kvelden var vi enige om at jeg skulle være med på båttur, så fremst kompisene fikk meg opp klokken 08 om morgenen. Ettersom jeg liker natten, alkohol og diskotek til langt ut på morgenen, var jeg sikkert ikke i seng før i 06-tiden. Jeg husker ikke, så jeg gjetter klokkeslettet. Klokken 08 dunket kompisene Tom Rune og Idar Magne på hotelldøren. Jeg våknet, reiste meg opp fra sengen og åpnet døren. Idar Magne og Tom Rune steg inn i hotellrommet. 

Vi tre hilste sikkert på hverandre og sa god morgen. Jeg gikk mot toalettet for en lynkjapp dusj og tannpuss. Midt på gulvet lå det en gigantisk haug med klær og håndduker. Én av kompisene, sikkert Idar Magne ettersom han er mest nysgjerrig, sparket i haugen. Ut av haugen kom det to nydelige mørke skjønnheter. Vi var alle tre overrasket over at jeg ikke var alene på hotellrommet. Idar Magne klarte ikke dy seg og stilte damene et naturlig spørsmål: 

--Why are you sleeping on the floor? 

Damene besvarte spørsmålet raskt, litt for raskt etter min mening: 
--The big man took the whole bed. 

Jeg og kompisene brøt ut i latterkrampe. Dette var starten på det som trolig ble en uforglemmelig båttur for i underkant av hundre gjester. Vi var syv-åtte honningsvåginger på båten med altfor høy BMI, og hadde en nokså treg start om bord i skipet; det var jo tidlig om morgenen. Etter konsumering av litt alkohol løsnet vi opp og de siste timene satte alle passasjerene og hørte på historiene fra Honningsvåg-bordet. Den siste drammen ble bestilt 40 minutt etter at vi var ved kai om ettermiddagen. Det er visstnok rekord for rederiet, fikk jeg opplyst i ettertid. 

Tjukk ja, men fy det er mulig å ha det artig selv om vekten er høy! 

#Livsstilsendring, #ferie, #humor, #Thailand 

2 kommentarer

Doc&Dask

10.09.2017 kl.11:59

Hørtes ut som en fantastisk artig ferie ;)

KeyBård

10.09.2017 kl.15:18

Du får det sagt. 😂

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits