Skulle skrive om Gro Harlem Brundtland, men viser heller fram Nordvågen

Akkurat nå skulle jeg skrive en artikkel på et annet nettsted, om Gro Harlem Brundtland som etterlyser at journalister spør Høyre hvor partiet skal kutte i neste valgperiode. Hun tenker sikkert på skattelettelsene, men de er så beskjedne at alt tyder på økt skatteinngang i Norge med «Høyre-politikk». Selv om Høyre ønsker noen milliarder i lettelser eller justeringer av skattenivået som vi liberalister kaller det, får trolig politikerne mer penger å bruke de neste fire årene sammenlignet med inneværende periode. Kutt-spørsmålet bør alle politikerne få, ikke bare Høyre; rett og slett fordi staten er for stor. 

Høyre er som Arbeiderpartiet avhengig av skatt på utvinning av petroleum. Det store spenningsmomentet er om inntektene fra skatt på utvinning av petroleum øker litt igjen. Selv med stort fall i disse inntektene de to siste årene, har skatteinngangen i år økt sammenlignet med samme periode i fjor

Huff, det ble mer om Gro Harlem Brundtland enn beregnet. Jeg vil vise fram Nordvågen, et fantastisk lite sted utenfor Honningsvåg. Nordvågen badet i sol i dag. Fyttigrisen for en deilig trimtur på cirka 71 grader nord. Cirka 15 grader, blå himmel og sol den 4. september gjør noe med humøret. Det er sommerstemning på Magerøya, sommerstemning i september måned. 

På retur fra Nordvågen stoppet jeg ved tunnelen og nøt synet av Nordvågen som lå midt i sollyset. Det var magisk! 

En fin høstdag gjorde den første mandagen i september perfekt. La det vare noen dager, please? 

#Livsstilsendring, #trimtur, #Nordvågveien, #Nordkapp, #Magerøya 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits