Trine Skei Grande og gelemenn

Mens jeg suger gelemenn på sjokoladedagen, dukket dette bildet opp på Instragram.com; et bilde av Venstre-leder Trine Skei Grande med to poser seigmenn. 

Jeg kunne faktisk havnet i Venstre etter utmeldingen av FrP i 1994, men valgte Høyre. Noen av Venstre-sakene har jeg sans for, selv om partiet også har standpunkt jeg misliker. Slik er det for øvrig med alle partiene, kanskje foruten Liberalistene for meg. 

I dag er jeg ikke medlem av noen av partiene, men har et støttemedlemskap i Liberalistene; et medlemskap uten rettigheter. Jeg bruker å si at jeg er verdens dårligste Høyre-sympatisør. Høyre har noen politikere jeg har veldig sans for, blant annet Oslo Høyres Heidi Nordby Lunde. 

Tilbake til Skei Grande og seigmennene. Venstre-lederen protesterer på en humoristisk måte mot kampanjen «valget» fra Nidar, et valg nidarfabrikken mener står mellom rødt og blått. 

--Valget er ikke mellom rødt og blått. Noen av oss er grønne. Og ingen er så seige og så søte som grønne menn og damer, skriver Skei Grande på Instagram.com. 

Det verste er at hun har rett. I de vanlige posene smaker de grønne mennene fantastisk godt. Jeg har sugd en del av dem på fredager de siste to årene. 

Trine, ta deg en grønn gelemann. Sug godt på den! Suging av andre gelemenn blir aldri det samme etter at du har sugd på en grønn gelemann. Garantert! 

#Sjokoladedag, #Fredag, #livsstilsendring, #gelemenn, #sjokolade, #tropisk, #valg2017, #politikk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits