35 kilo på ett år

Jeg møter ikke unge Bårdsnes ofte, ja han hos Joker Honningsvåg, men av og til stikker jeg innom for at jeg vil snakke litt tull. I dag var grunnen at jeg ønsket noe godt til overgangssendingen på TV2 Sportskanalen. Unge Bårdsnes er en kul fyr! 

Jeg hentet tropisk juice fra skapet. En fyr eller en ungdom kom i møte med meg. Han fortalte meg at hvis jeg ønsket noe godt, velg Soya Melk. Med en gang han nevnte Soya Melk, var alternativet han foreslo utelukket for meg. Han snakket videre om hva han blandet i melken, og avsluttet med at dette var godt. 

--Godt? Var mitt korte spørsmål. 

Ja godt, sa han. Han fortalte videre at han hadde drukket blandingen i ett år. På det ene året hadde han gått ned 35 kilo. Du leste riktig, 35 kilo med et enkelt triks som sørget for at han kuttet unødvendig inntak av snoplignende produkt. 

Jeg kikket nøye på gutten, og sa: -Rått! 35 kilo på ett år er rått! 

Jeg tror han skjønte at jeg tvilte på historien. Han løftet opp genseren og jeg fikk se en helt flat mage eller godt trent kropp mens han gjentok 35 kilo på ett år. Jeg sa igjen: -Rått! 

Jeg er usikker på hvor høy ungdommen er eller hva han veier i dag, men jeg tipper vel 1,70 høy og 80 kilo. Hvis mitt tips er riktig var gutten 115 kilo for ett år siden. 

Han oste av selvsikkerhet, og er en mørk ung «gutt». Hadde jeg vært kvinne ville jeg flørtet med han. Jeg tror han drar bra med jenter for tiden.  

Med enkle triks er det mulig å gå ned 35 kilo på ett år. Sikkert tøft deler av året, men med hodet på rett plass er det meste mulig. 

Jeg gjentar gjerne: Rått! 

#Livsstilsendring

2 kommentarer

Torill Dahle

04.09.2017 kl.13:25

http://forskning.no/mat-mat-og-helse-menneskekroppen-blod-overvekt/2011/01/skadelig-soyamelk

feitsomfaen

04.09.2017 kl.14:53

Torill Dahle: Mhm. Ikke sett den før, men ikke derfor jeg takket nei til forslaget. Jeg liker det bare ikke så godt.

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits