Kropp er kult!

De siste ukene har vært råe, fantastiske uker. Jeg har følt at jeg har overprestert hver eneste dag den siste tiden. Når jeg er fornøyd med meg selv, er jeg skikkelig fornøyd. Det er lite som slår godfølelsen i kropp og sjel. 

Ja, jeg har jogget. Den første gangen jeg nådde Nordvågen og tilbake til Honningsvåg igjen var stort. Det gir en spesiell følelse når jeg henger klissvåte treningsklær opp til tørk. Det er rett og slett rått. I tillegg er det kun cirka ett år siden jeg øvde meg på jogging for første gang siden tenåringene, uten spesiell hell. Den siste tiden har jeg daglig jogget cirka åtte kilometer. Sykt herlig! 

Når jeg jogger går det ikke spesielt fort og det ser ikke veldig bra ut, men herregud det gjør noe med selvtilliten. Min selvtillit har for øvrig alltid vært god med eller uten jogging, eller med eller uten sunn livsstil. 

På mandag fikk jeg en skade på joggeturen, min første «idrettsskade». Det første jeg tenkte, var at det var litt stilig at jeg fikk en idrettsskade så sent i livet. Den følelsen forsvant ganske raskt. Det var litt vondt, og jeg fikk ikke jogget. Jeg våknet tirsdag morgen. Vanligvis setter jeg på nyheter eller musikk, men det første jeg gjorde på tirsdag var en test av foten. Fortsatt vondt! Jeg gjorde det samme i dag tidlig, og nå er smertene nesten borte. Kropp er kult, den kan faktisk fikse seg selv. Nam! 

Hvis jeg tør kan det faktisk bli jogging i ettermiddag, selv om det lureste kanskje vil være å vente noen dager. Jeg er «back in business», og det er en god følelse! 

Foten er testet og humøret er godt. Det er på tide å høre litt god musikk før arbeidsdagen tar til. 

#Livsstilsendring, #trimtur, #Nordvågveien, #jogging, #trening

2 kommentarer

10 på smellkåt

30.08.2017 kl.09:39

helvete is about to happen

hanne

30.08.2017 kl.09:40

ilu:* keep it up

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits