Er spent på om dette går bra

Jeg har uansett vær gått mine faste trimturer siden jeg begynte med trim. Første året var jeg en fundamentalist i antall utskeielser. År nummer to har jeg bevilget meg selv noen goder i form av festligheter. Alltid har jeg gått planlagte turer, selv etter kvelder med mye skøy. 

I dag skal jeg for første gang jogge etter et par dager med festligheter. Jeg er faktisk spent på om det lar seg gjøre, om kroppen er i stand til jogging etter en herlig 40-årsfeiring i Repvåg. For første gang på lenge er jeg usikker på min egen form. Før jeg tar på treningsklærne opplever jeg faktisk litt spenning knyttet til trimturen til Nordvågen og tilbake til Honningsvåg. Dersom det ikke går bra, er det helt greit. Jeg skal uansett gjøre et forsøk. 

Jeg har gjort de beste forberedelsene, etter min mening. Ja, jeg forbereder meg ofte til trimturer gjennom å spille sjakk via nettet. Det er kun sjakkbrettet, meg og min motspiller. Det er stilt og fredelig, og jeg lar fantasien ta meg frem og tilbake syv/åtte kilometer. Jeg vet sjakk som forberedelse til trimtur kan høres dumt ut, men det fungerer for mitt hode. 

Lykke til, Solvik! 

#Livsstilsendring, #trimtur, #Nordvågveien, #jogging, #trening

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits