23.08.2017

Det var en grusom trimtur i går, en trimtur der jeg var helt utkjørt. Jeg skriver dagbok på PCen, en dagbok ingen andre får lese. Den er mørk og veldig personlig, og jeg fokuserer nesten utelukkende på det som er negativt. Årsak: Rette på det som ikke fungerer. 

Gårsdagens dagbok, redigert for blogg: 
«Hun har passert meg på Nordvågveien. Hun har hatt et tempo jeg ikke kunne følge. I går gikk hun som vanlig i raskt tempo, jeg jogget. Herregud så godt det var da jeg passerte henne med følgende stikk til naboen: --Ha det, Gøril. 

Det var den eneste gode følelsen på dagens tur. Resten var elendig, skikkelig ubrukelig. Du må skjerpe deg, ha hodet på rett plass! 

Da jeg tok igjen Ann Kristin var kreftene borte. Likevel var det greit å løpe uten noen foran meg i løypa. Da tunnelen var passert var Ann Kristin igjen flere hundre meter foran meg, uten at hun passerte meg gående i tunnelen. Hvordan er det mulig? Dette er ingen konkurranse og likevel kom en knekk. Du konkurrerer ikke, konkurranse i trimming er psykisk terror. 

At Kurt Ulriksen sprang langt raskere enn meg er uproblematisk. Hvorfor? Jeg vet ikke. 

Torsdag må jeg gjøre det jeg kan best, tenke de gode tankene uten å bry meg om noen andre. Hvis jeg ikke klarer det, forsvinner kosen. Uten at dette er gøy blir ikke mange flere trimturer. Skjerp deg, og gjør det du har gjort når dette har vært gøy. Skjerpings!». 

Nordvågen, onsdag 23. august. Sol er varmt, men vakkert. 

Det er litt fjortis over dagbøker, men for meg har det hjulpet med refleksjon over det som ikke har fungert i livsstilsendringen. Selv om det har vært få tunge dager det siste året, er det alltid noe som kan bli bedre. Jeg leter konsekvent etter de gode følelsene. 

#Livsstilsendring, #trimtur, #Nordvågveien, #jogging, #trening, #dagbok 
(Denne bloggposten kan bli en del av et foredrag, et foredrag med arbeidstittelen «Feit som faen, men...) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits