T-skjorte fra Kåres Partybar i Pattaya

Historien bak denne t-skjorta er ganske spesiell, men det var ikke i tankene mine da jeg kledde på meg til joggetur på Nordvågveien. I går tok en t-skjorte fra skapet. Etter at t-skjorta var på ble det genser, treningsbukse, sokker og sko. Deretter joggetur på nærmere åtte kilometer. Da joggeturen var over var jeg klissvåt slik jeg bruker å være etter jogging. 

Det var først da jeg hang opp klærne at jeg oppdaget hvilken t-skjorte jeg hadde tatt fra skapet, en t-skjorte fra Kåres Partybar i Pattaya. Den skjorta har jeg brukt én gang, etter at jeg ble «voldtatt» i den norske baren i badebyen. Skjorta, en xxl-skjorte, var så liten, at jeg knapt fikk den over skuldrene og brystkassen. Jeg har ikke bekymret meg over at xxl-størrelser har vært for smått for meg. Min trøst gjennom årenes løp har vært at xxl-størrelser er for små menn, litt pinglete menn. Etter gårsdagens joggetur er jeg nesten en del av denne gruppa. Det er ganske så fantastisk! 

T-skjorta henger til tørk, klar til ny tur i ettermiddag. 

T-skjorta fra Kåres Partybar ja, den fikk jeg en tidlig morgen i baren til Terje Salvesen. Vi var ganske så bedugget etter altfor mye alkohol. Av en eller annen merkelig grunn ville de fire damene som var på jobb kjenne på tissen min. I jakten på min tiss, ble klærne revet av meg. Silkeskjorten med alle knappene røk denne natta. For at jeg ikke skulle sitte omtrent «naken» i baren, fikk jeg barskjorta hos Terje Salvesen. En skjorte som var så liten på min store kropp, at jeg nesten satt «naken» i baren likevel. 

Denne bloggposten er ikke reklame for voldtekt. Hver eneste voldtekt er motbydelig, men fire damer over meg mens bareieren heiet på damene er ikke det verste jeg har opplevd i løpet av livet. 

I ettermiddag blir det ny joggetur med t-skjorta fra Kåres Partybar, en skjorte for små og pinglete menn. 

#Livsstilsendring, #kosthold, #trimtur, #kropp, #gaver, #Thailand, #Pattaya 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits