Jeg elsker snap-snutter fra dette paret

I går kveld mens jeg satt i Radio Nordkapps radiostudio, tikket det inn en snutt på Snapchat. Meldingen var fra en mann i Honningsvåg som sender meldinger med ujevne mellomrom når han er på tur i naturen. Han filmer av og til utrolig flotte ting fra Magerøya. Han fanger opp fargene jeg liker. Vi har få trær og mye stein, men himmel og hav så flott Magerøya kan være på sitt fineste. 

Da det ble kjent at jeg gikk trimturer og fjellturer, sendte han snutter av seg selv og kjerringa i naturen med følgende tekst: «Dette er din skyld». I går kom snutten fra stua av han og dama med tekst jeg ikke kan gjengi helt nøyaktig, men jeg prøver: «Jeg har jogget for første gang på tjue år. Det er din skyld og hennes skyld», mens kameraet zoomet inn henne. 

På snuttene fra naturen synes jeg han har sett sliten ut. I går virket formen hans upåklagelig etter den første joggeturen på et par tiår. Det er tøft, det er rått! Sånn underholdning har jeg fått sansen for på mine «gamle» dager. 

Ikke slutt å sende meg slike snutter! 

Medlemstall 
Det har i flere år kommet meldinger fra Finnmark Idrettskrets om at Nordkapp kommune har færre medlem i idretten sammenlignet med andre kommuner.  Jeg tror årsaken er at noen av idrettslagene registrerer aktiviteten og medlemmene på en litt uheldig måte for statistikken. Alle som går tirsdagsrennene i Nordvågen burde for eksempel vært medlem av idrettslaget. Dersom det var slik ville idrettskretsens statistikk for Nordkapp sett mye bedre ut. 

Selv om medlemstallet i Nordkapp er lavere enn i andre kommuner, trimmer en betydelig del av befolkningen. Noe jeg ser på Nordvågveien daglig. Paret jeg har skrevet om i denne bloggposten er bare ett av mange eksempel.  

#Livsstilsendring, #trimtur, #Nordvågveien, #jogging, #trening, #idrett, #Nordkapp 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits