Fantastisk radiopremiere på NRK

Jeg skryter på meg at jeg hører mye på Luksus Leverpostei når jeg går trimturer. Sannheten er litt annerledes. Jeg hører stort sett på kvalitetsradioprogram, først og fremst på NRK-kanaler. 

Nordvågen i dag. Nam! 

I dag da jeg jogget var NRK P2 på ørene. Jeg opplevde en radiopremie, fantastisk interessant sending i det statlige selskapet. Jeg er ikke tilhenger av statlig krinkastning for skattefinansierte penger, men i motsetning til veldig mange andre liberalister har jeg lite stygt å si om NRK. 

I dag var det premiere på Røverradion, radio laget av innsatte i norsk fengsel. I premieresendingen fikk vi informasjon om alt fra bøter i kriminelle miljø til hvordan sende brev fra fengsel. 

Et veldig annerledes radioprogram som er på lufta hver lørdag. 

Det kan være at jeg er veldig sær, men denne delen av justispolitikken interesserer meg. Trolig fordi jeg har vært innsatt i Vadsø kretsfengsel i to lange perioder på grunn av militærnekting. Før mitt opphold i Vadsø var jeg for strengere kår for innsatte. Det er et standpunkt jeg har endret etter to opphold innenfor murene. 

Vil du vite mer fengselslivet, hør Røverradion! Dette var god radio! 

#Livsstilsendring, #trimtur, #Nordvågveien, #jogging, #trening, #nrk, #radio 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits