Bent Johan Mosfjell har en flott mage!

Torsdag kveld kikket jeg på et foredrag Bent Johan Mosfjell holdt for Liberalistene i Oslo. Han sprudlet, han var god og han inspirerer liberalister. Jeg er veldig liberal, men Mosfjell slår meg på mange av områdene. 

Selv om jeg og Mosfjell ikke ser hverandre ofte, har vi et spesielt forhold. Min beundring for han er stor. Han var én av fire som stod på telefonlisten min da jeg satt i fengsel for militærnekting. Hver uke ble jeg pepret med ideologi på telefon i Vadsø. 

Den samtalen jeg husker best med Bent Johan Mosfjell, er da vi begge var unge og veldig lovende. Vi snakket om ting og tang, og han spurte meg om ikke tiden var moden for at jeg skulle legge om livsstilen til et langt sunnere liv.  Jeg avviste forslaget, og diskusjonen om livsstil var over. Mosfjell er én av dem som skjønner at så lenge handlinger skjer frivillig, er det meste OK.  Som Mosfjell så godt sier det selv: «Min kropp er mitt tempel». 

Jeg innrømmer at jeg ble giret av foredraget Mosfjell holdt, men det første jeg la merke til var klærne; skjorte og shorts, omtrent som jeg går kledd hjemme. Deretter var det magen, en stor og fin mage. Mosfjell har blitt litt småtjukk, og jeg liker den store og fine magen på Norges mest liberale mann. Småtjukk ja, men han strålte foran medlemmene i Norges eneste liberalistiske parti. 

Bent Johan Mosfjell, det var virkelig godt å se deg igjen! Og jeg liker magen din! 

Får du noen gange en sjanse til å oppleve Bent Johan Mosfjell live, benytt muligheten. Han girer deg opp til uante høyder! 

#Venner, #politikk, #Liberalisme 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits