Den perfekte dagen

Jeg visste da jeg våknet i dag, at det kommer til å bli en bra dag. Fredager er dager jeg spiser sjokolade og suger gelemenn. Fredager er ville dager, men dagene var råere tidligere. Kroppen trenger ikke så mye snop som før.

Når jeg legger meg i natt, har jeg trolig dårlig samvittighet for alt det usunne jeg har spist. Den samvittigheten er god å ha resten av uken, dager der jeg spiser minimalt. 

Jeg har venner som synes det er uforståelig, at jeg én dag i uken gir blaffen i alt. De mener kiloene ville rast av kroppen om fredagene ikke var sjokoladedager. Vennene har trolig rett, men jeg har aldri brukt ordet slanking om det jeg driver med. Mitt prosjekt er livsstilsendring, om vekten står stille har ingen betydning for meg. 

Jeg har ikke veid meg og vet dermed ingen hvor mange kilo jeg har gått ned. Helt greit! Jeg kjenner på alt jeg gjør, at formen er god og at jeg trolig er på det letteste på noen tiår. Skulle jeg kuttet ut alt det usunne, kunne jeg like godt sagt adjø til livet. Liv handler om valg, og en del av valgene menneskene tar er usunne og ukloke. Det kaller jeg en naturlig del av livet. For meg har det vært kosthold og mangel på fysisk aktivitet, for andre er det for eksempel rusmidler. 

Nam! 

Sunniva 
En perfekt dag ble bedre da jeg besøkte Coop Prix i dag tidlig. Ettersom Coop lenge har vært fri for tropisk juice, kikket jeg ikke i skapet. Jeg tok juicen jeg har tatt de siste dagene. Sunniva Marie Kvingedal oppdaget det, selv om hun stod langt unna meg. Hun ropte: 
--Bønna, sjekk skapet da! 

Jeg gjorde som hun sa, og i skapet var det kommet mange og deilige flasker med tropisk juice.  Sjokolade, gelemenn og tropisk juice, fredag formiddag blir ikke bedre enn dette! Takk, kjære! 

#Sjokoladedag, #Fredag, #livsstilsendring, #gelemenn, #sjokolade, #tropisk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits