Bildet forteller en del om Nordkapp-vinteren

Jeg var spent på egen form i dag da jeg våknet. Ville fredagens arbeidsøkt på 17 timer gjøre meg lei av livet? Nei da, formen var god den. Imponerende godt humør faktisk mens Jahn Teigen-sanger rullet på Ipaden. 

Jeg har fått meg en lek som kan karakteriseres som en seksuell lek dersom man ønsker det. Leken skal gjøre lysten til fjellturer større. Jeg tar en iskald brusboks eller vannflaske dypt inn i lomma på shortsen ved venstre lår. Det er sykt godt og tanken på brusboksen ved låret, et lår som etter hvert i alle fall på yttersiden har blitt veldig stramt av muskler, fristet. Det ble en kort fjelltur og brusboksen har æren!  Hvis du forresten leser en novelle om en brusboks i et repotasjeblad for mannfolk i løpet av høsten, er det jeg som er signaturen bak historien. Vi må bare bli enige om pris, og jeg må finne tid til å skrive den litt erotiske novellen. Nok om mine litt rare seksuelle fantasier! 

I formiddag gikk jeg langs vegen til Nordvågen i et flott vær. Først til Nordvågen deretter opp Nordvågen-fjellet, eller turstien opp til Prestevannet. Jeg har visst lenge at jeg er i god form, men konkluderte da jeg kom til Prestevannet at fremskrittene har vært store den siste tiden. Mens årets første tur opp stien var passe tung, var det lett i dag. Med enkle virkemidler ser jeg enorme fremskritt. Synd jeg ikke er teknologisk med målinger av puls, kalorier og vekt. 

Dagens store nedtur var snøen som fortsatt ligger ved Prestevannet. I dag er det 15. juli. Om vel to uker er juli over og lærerne har startet på ferien for lengst, og avsluttet avspasering. Når vi kommer dit om 16-17 dager nærmer vi oss høst på cirka 71 grader nord. Ja da vi kan få fine dager både i august og september, men når det blir mørkt om kveldene er den særpregete sommeren over. Dagene går litt for raskt etter min mening. Jeg har ikke en lang og stolt turhistorie på CVen, men det var ikke snø ved Prestevannet 15. juli i fjor. Det forteller en hel del om vinteren vi har lagt bak oss i år. 


15. juli og snø! Huff! 

Ser jeg bort fra snøen ved Prestevannet var dagens korte fjelltur perfekt. Nordvågen er nydelig og Honningsvåg med cruiseskip på havna badet i sol. Bedre kan ikke Nordkapp-innbyggerne ha det, tror jeg. 


#Livsstilsendring, #kosthold, #trimtur, #Nordvågen, #Honningsvåg, #Nordkapp

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

44, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits