Når du føler ekstreneren bjeffer til deg

Jeg tror ikke på gud, men ved siden av Steve Gerrard, han Liverpool-spilleren vet du, kunne jeg guddommeliggjort ekstreneren min. Ja, det kunne jeg uten tvil gjort. 

Jeg tror hun synes jeg er hyggelig, morsom, frekk og snill. Jeg vet hun av og til mener jeg er dum, sånn virkelig dum. Etter en helg med veldig mye øl, mange skinnbukser og mye tullprat, fikk jeg søndag en merkelig følelse over at ekstreneren ikke var helt fornøyd med meg. 

Eller når du sitter sammen med én av de unge og flinke turnrevyaktørene etter lørdagens fantastiske forestilling og flørter gjennom å forklare hvordan det er å tisse i en skinnbukse, er ofte magefølelsen om ekstreneren korrekt. Fordelen med slik flørt er at det aldri ender med sex. Viktig å se det positive med enhver samtale! 

Jeg og ekstreneren spiller Wordfeud mot hverandre, hun er én av fem personer jeg konkurrerer mot. Jeg er virkelig dårlig i spillet og taper stort sett hver gang. Fordelen med WF, er at det er en chattemulighet i spillet. Jeg bruker ofte anledningen til å spørre hvordan hun har det. Hvis hun skriver morsomme meldinger har spillet vært en suksess selv om jeg ligger under med mange poeng. I går lignet de første svarene på bjeffing. Kanskje ikke så rart etter alkoholinntaket, alle pølsebitene med pom fritz og alle Snapchat-bildene av skinnbukser. Når du forguder bortimot den perfekte jenta, er veldig mye alkohol og skinnbukse-snapper ganske lite smart. Men fy, det er artig og nordkappfestivalhelgene er morsomme dager i Honningsvåg med mye kjentfolk på byen. Det finnes i alle fall tre veldig gode grunner til å bo i Honningsvåg og juni måned er én av årsakene til at det bor borgere på Magerøya. 


WF ja og jeg taper trolig nok en gang. (Illustrasjonsfoto) 

Har du ikke besøkt Honningsvåg, kom på besøk under neste års nordkappfestival! 

Mandag igjen, en dag der det blir trimtur på Nordvågveien. Jeg gleder meg og det er faktisk et godt tegn etter en veldig «liberal» helg i sommerbyen.  

#Livsstilsendring, #Nordkappfestivalen, #Wordfeud, #PT, #festveldigmyefest 

2 kommentarer

Thomas Frydenberg

19.06.2017 kl.11:33

For en spiller Steven Gerrard var, synd han fikk en litt trist avslutning, men det er nok ikke det han vil huskes for. Uansett en av de største gjennom tidende.

feitsomfaen

19.06.2017 kl.11:36

Thomas Frydenberg, enig! Veldig enig!

Skriv en ny kommentar

feitsomfaen

feitsomfaen

43, Nordkapp

Har vært igjennom eller jobber fremdeles med et livsstilsendringsprosjekt. Nå er ny og bedre livsstil en naturlig del av livet.

Kategorier

Arkiv

hits